20 days later, it’s petrol station fill-up party again [stations closing a mere rumour?]

1947: I read in The Star online, posted 1727 that it’s all mere rumour. However, it’s true that stations will not be accepting credit cards “for the time being,” due to the service charge issue. Well, if that’s really true then there’s no point of getting a new card and doing a balance transfer. Anyway, according to the paper, rumour has it that gas kiosks are closing for 3 days from Wednesday because “kiosk dealers nationwide were demanding higher commissions following the recent fuel hike.” The paper further said that officials from Shell Malaysia and the Sabah Petroleum Dealers Association has confirmed that no such closure will happen and that a Sabah Shell spokesman said that their retail stations nationwide will continue with normal operating hours. However, it seems that people were not taking any risks, with even Keningau seeing queues as long as 2 kilometres! Well, if it really is, news sure travels quickly these days, doesn’t it?

1920: Got a forwarded email from a friend that said: “Just got the news that the Petrol Dealers Association has asked all petrol station across Malaysia to stop selling petrol/diesel on Thursday
(6/26) – close their station. The Ministry has called them for a meeting today to avoid all this but so far no news yet. So if possible fill up the tank on Wed.” So probably it’s best to avoid the madness now, and fill up tomorrow if necessary. Most likely the association and the relevant ministry will come to a compromise and everything will be back to normal come tomorrow.

1818: A senior member of the local media informed that gas stations owners are asking for additional commission. If not ALL gas stations in Malaysia are going to close for 8 hours on 26th June (Thursday).

1755: A brother informed that there are long queues at all gas stations in Tuaran and Tamparuli.

1702: A friend informed that he’s been queuing for 45 minutes at a station in Kota Kinabalu: rumour has it that gas stations are not going to sell any fuel starting tomorrow, for reasons as yet unknown.

1629: A brother informed that he heard many are filling up: rumours are making the rounds that gas station workers are going to stage a boycott. 4th of June 2008, déjà vu?

1438: first of countless blog entries on this matter featured on giuk.net appears

20 thoughts on “20 days later, it’s petrol station fill-up party again [stations closing a mere rumour?]

  1. I was tempted to go out and queue up at the petrol station myself… but I’d rather wait till tomorrow. It’s just too ridiculous! It seems like this situation will create a precedent to gain leverage for asking more from the government. I wonder who’s next to go on strike.

  2. news sure travel THAT fast. i got an sms about it yestrday and thought it wont b that bad today since the supposed strike is only on thu. boy was i wrong. keningau town started to get traffic jam as early as 2pm.

  3. Duh…got an SMS in the early morning but then being me, I go nonchalant lah!

    Then went home about 6.30 pm but kena stuck in jam…these motorists ah…macam-macam saja all queuing up.

  4. tadi jam 11 am rabu 25 jun saya sama gumuk pergi tengok 3 petrol stations di kepayan, putatan dan semuanya lengang – kosong, inda ada banyak kereta isi minyak.. hanya ada 2-3 kereta saja… jalan pun tidak jammed sudah… dan stesen minyak di seluruh sabah, sarawak, labuan, perlis, terenganu, kelantan, pahang malah di cape town, port elizabeth dan bloemfontein di afrika selatan pun masih buka… tiada yg tutup, siapa kata hari ini rabu 25 jun tutup adalah buyuk dan patut disimbah dengan minyak petrol dan kita ramai2 isap sigup duduk dakat dia…

    yg untung semalam tauke stesen minyak – jualan naik 500 %… yg rugi pengguna sebab jammed 6 – 7 jam. yg untung syarikat telekomunikasi spt celcom, maxis dan digi dan juga south africa vodafone sebab banyak orang sms… yg rugi orang ramai…. yg buyuk kasi sebar ni khabar angin patut kena kasi minum petrol ron 90 sebanyak 35 liter dan tengok apa reaksi perut dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. My father just pumped the car last nite in BHP and credit card still able to be used. So it is confirmed that we couldn’t use credit card for petrol? It will be troublesome to bring extra cash for petrol….

  6. tadi di ipoh, perak, ketua polis negara mengatakan siapa yg sebar sms palsu dalam kes kononnya stesen minyak akan ditutup, akan dikenakan tindakan tegas iaitu ISA – Akta keselamatan dalam negeri…

    ini bermakna siapa yg sebarkan sms tu akan dihantar ke kem kamunting, perak selama 2 – 3 tahun, handphone pun tak boleh pakai… naaahhhh kotooooo…

  7. Well that’s what the mainstream paper said. Perhaps they got the notice late, or perhaps they didnt agree with the association?

  8. But it is so easy to send SMSes nowadays. Can register fake identities, do they really bother to check? Also SMSes can be sent via various anonymous methods, not least via the web,

  9. What? And waste 35 litres of precious liquid? Cannot lah – kasi minum air mcm Japanese torture good enough lah.

  10. ok in that case tmrw i will start sending smses tommorow saying that Godzilla has invaded KK…!!!!!!!! or King Kong has rip apart yayasan sabah!!! and see what happens!!!!!!!!!!!!????????????

  11. kekeke… if they really stop the credit card services then i have to budget myself by cash already… LoL.. no karaoke no pub no travel and everything no… kekekeke

  12. Just because of rumours… My friends and I got stuck in the middle of donggongon looking at other drivers’ face:D

  13. DV-X-RAY (code: DV-XR), kamera digital dapat melihat tembus baju, tubuh kelihatan bugil semua.sangat canggih, sangat kecil dan tipis, berat 215 gram, Bisa digunakan dalam jarak 2 km jauhnya kelihatan seperti melihat jarak 0,5 meter sangat jelas. Harga Rp. 1.900.000, untuk info lebih lanjut Hub:
    onlinebisnisinfo@telkom.net.

    DV-S.infrared X – Ray (code: DV-S), kamera digital infra merah super canggih, kecil dan tipis, berat 223 gram, dapat melihat tembus dinding, tubuh manusia kelihatan tulangnya, diputar ke x-ray dapat melihat tembus baju, tubuh kelihatan bugil semua. Bisa digunakan dalam jarak 500 meter jauhnya kelihatan seperti melihat jarak 0,5 meter sangat jelas. Harga Rp. 3.500.000,-

    Kacamata infrared x-ray(code: ixr), dapat tembus kertas dan tembus baju dapat difokus jauh dekatkan sampai jarak 10 meter, dapat membaca tulisan di buku sampai jarak 10 meter dengan jelas. Harga Rp. 500.000,-

    Lensa mata blue ray (code: LBR), dapat tembus kertas dan tembus baju dapat membaca tulisan di buku sampai jarak 2 meter dengan jelas. Harga Rp. 300.000,-

    Kacamata infrared x-blue ray reader (code: iXBRR), supercanggih, dapat tembus buku dan tembus baju dapat difokus jauh dekatkan sampai jarak 15 meter, dapat membaca tulisan di buku sampai jarak 11 meter dengan jelas. Dapat membaca tulisan dikacamata dan kacamata dapat diprogram tulisan sebanyak 10 halaman seperti layar monitor komputer tanpa diketahui oleh orang lain. dilengkapi dengan MP3, dilengkapi dengan headphone dan remote. remote dapat dipakai untuk mobile phone, dilengkapi dengan SIM Card, dan CardMemori 1GB , Ram 1 GB dapat diUpgrade to 10 GB, dapat digunakan untuk menyadap suara dan mendengarkan percakapan yang pelan sampai jarak 150 meter, Harga Rp. 12.400.000,

    Penyadap suara mini headphone recorder (code: mhr), dapat menyadap suara dari jarak 1 km. Harga Rp. 150.000,-

    Obat pemutih kulit (code: opk), dijamin dalam 1 bulan, kulit akan kelihatan putih mulus seperti bayi, tidak ada efek samping, dari ramuan alami dari Cina. 1 botol berisi 60 capsul. Harga Rp.150.000,-/botol

    Obat Jerawat dan kulit bercak hitam (code: ojk), dijamin dalam 1 bulan jerawat dan bercak hitam akan hilang jadi bersih mulus kembali seperti bayi, seperti tidak pernah terkena jerawat sama sekali. Tidak ada efek samping sama sekali, dari ramuan alami china. 1 Dos berisi 1 botol cream lulur dan 1 botol berisi 30 tablet. Harga Rp. 200.000,-/Dos

    Obat Ginkgo Biloba (code: OGB), Obat otak jadi lebih cerdas, setelah meminum obat ini IQ 120 akan menjadi IQ 190 dalam jangka 1 bulan, (tidak percaya coba buktikan dulu, garansi uang kembali) tidak ada efek samping, ramuan alami dari daun ginkgo biloba dari negeri cina.1 botol berisi 150 capsul. Harga Rp. 150.000,-/ botol

    Obat Perangsang Sex/birahi (code: OPS), dalam 30 menit peminum akan terangsang dengan hebat, dan tidak bisa menahan diri sampai lupa diri sehingga akan melepaskan semua bajunya dengan lawan jenis yang didekatnya. Kelebihan dosis akan membuat peminum pingsan, ikuti aturan minumnya. Ramuan alami dari china 1 botol berisi 20 capsul. Harga Rp. 200.000,- / botol

    Kondom Berduri (code: KB), tahan bocor, sangat tipis seperti tidak pakai kondom, lembut dan lunak, terasa nikmat bagi kaum pria dan wanita sehingga akan ketagihan. 1 dos berisi 200 pcs. Harga Rp. 200.000,- / Dos

    Boneka Body Wanita (code: BBW), dari jepang, 35 cm x 20 cm, rasa seperti perawan wanita beneran, sangat nikmat dan dapat empot-empotan, dapat bergetar dan seperti dipijat berputar-putar, tidak bisa robek, seperti dengan perawan wanita selamanya, lembut, dan lunak seperti daging yang menekan, nikmat tiada tara, pasti sangat amat puas dan ketagihan. Harga Rp. 350.000,

    Oil Pembesar Penis Pria (code: OP3), dijamin dalam 1 jam setelah diolesi Penis akan membesar 10 kali dan panjang 3 kali lebih besar dari ukuran pada waktu ereksi secara normal. Jika diolesi setiap hari selama 1 bulan akan menjadi permanen. Terbuat dari campuran minyak tokek, kadal, kuda laut, akar Ginkgo Biloba dan ginseng. Ramuan dari negeri cina. 1 botol berisi 100 ml. Harga Rp. 150.000,-/botol

    Mobile phone canggih GSM (code: HPC), dapat digunakan untuk memantau keberadaan seseorang dimanapun dia berada melalui satelit dari mobile phone anda, dapat melihat tingkah laku siapa saja pada waktu itu dimanapun dia berada, dapat melihat rumah dan mobil yang lalu lalang di negara/ kota manapun berada dari mobile phone anda. Dapat melihat pacar anda diluar kota tanpa dia sadari selama dia berada diluar gedung melalui satelit dari mobile phone anda. Harga: Rp. 5.000.000,-

    Sales Agen (code: SA), Dicari Agen diseluruh Indonesia untuk memasarkan Produck ini, daftarkan segera. Biaya pendaftaran Anggota Agen Rp. 500.000,- , untuk Sales Agen setiap pembelian product akan mendapatkan potongan 50% plus Point liburan ke Hongkong dan Australia.
    untuk info lebih lanjut Hub:
    onlinebisnisinfo@telkom.net.

    DV-X-RAY ( code DV-XR), digital camera very sophisticated, very small and attenuate , weight 215 gram, can see to penetrate the clothes, naked body looked to be all. Can be used in distance 2 km far it[him] looked to be like seeing distance 0,5 meter very clear. Price US$ 215, Money back guaranty. Warranty !!! Free Shipping delivery
    for the info of furthermore:
    onlinebisnisinfo@telkom.net

    DV-S.INFRARED X –Ray (code: DV-S), digital camera infra squeeze sophisticated super, minimize and attenuate, weight 223 gram, can see to penetrate the wall, body [of] human being looked to be its bone, [is] turned around to x-ray can see to penetrate the clothes, naked body looked to be all. Can be used in distance 500 meter far it[him] looked to be like seeing distance 0,5 meter very clear. Price US$ 497,- Money back guaranty. Warranty !!! Free Shipping delivery

    Oakley Titanium Infrared x-ray Lens Optics(code: ixr ), can see to penetrate paper and penetrate the clothes can be focused far draw near apart 10 meter, can read article [in] book apart 10 meter clearly. Price US$ 63,- Money back guaranty. Warranty !!! Free Shipping delivery

    Oakley Titanium Infrared x-blue ray reader Lens Optics(code: iXBRR), can see to penetrate book and penetrate the clothes can be focused far draw near apart 15 meter, can read article [in] book apart 11 meter clearly. Can read the article of eyeglasses and eyeglasses earn the program article as much 10 pages ;yard [of] like [screen/sail] monitor the computer undetected by others. provided with [by] the MP3, provided with [by] the headphone and remote. usable remote for the mobile phone of, provided with [by] the SIM Card, and Card memory 1GB , Louvre 1 GB earn the Upgrade to 10 GB, applicable to tap the voice and listen the conversation which slow apart 150 meter, Price US$ 1450, Money back guaranty. Warranty !!! Free Shipping delivery

    Contact Lens of Blue ray (code: LBR), can see to penetrate paper and penetrate the clothes can read article [in] book apart 2 meter clearly. Price US$ 35,- Money back guaranty. Warranty !!! (buy more than 10, you get Free Shipping delivery)

    Mini Tap Voice [of] headphone recorder (code: mhr), can tap the voice from distance 1 km. Price US$ 19, Money back guaranty. Warranty !!! (buy more than 20, you get Free Shipping delivery)

    Medicine the white husk (code: opk), guaranteed in a month; husk will looked to be turn white babyish smoothly, [there] no side effects, from natural ingredient from Chinese. 1 bottle contain 60 capsul. Price US$ 19/ bottle, Money back guaranty. Warranty !!! (buy more than 20 bottle, you get Free Shipping delivery)

    Drug of Pimple and black pock husk (code: ojk), guaranteed in 1 month ;moon of black pock and pimple will lose become the cleanness smoothly return babyish, like have never been in cured [by] a pimple [is] at all. [There] no side effects [is] at all, from natural ingredient [of] china. 1 Pack contain 1 bottle cream gulp and 1 bottle contain 30 tablet. Price US$ 26/ Pack, Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 pack, you get Free Shipping delivery)

    Medicine The Ginkgo Biloba (code: OGB), Brain Drug become more intelligent, after taking medicine this IQ 120 will become the IQ 190 in a month ;( unconvinced try to prove first, money warranty return) [there] no effect from other side the, natural ingredient from leaf of ginkgo billoba from country of cina.1 bottle contain 150 capsul. Price US$ 19 / bottle. Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 bottle, you get Free Shipping delivery)

    Aphrodisiac Sex (code: OPS), in 30 drunkard minute of stimulate awfully, and cannot arrest ; detain the x’self until lost in so that will discharge all its clothes with the oposite gender which is the near by her. Dose excess will make the insensible drunkard, follow the order drink its. Natural ingredient from china 1 bottle contain 20 capsul. Price US$ 24 / bottle. Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 bottle, you get Free Shipping delivery)

    Thorny Condom (code: KB), leaky resistance, very thin like [do] not wear the condom, bland and soften, felt to [by] enjoy for clan of man and woman so that will be addictive. 1 pack contain 200 pcs. Price US$ 24 / Pack. Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 pack, you get Free Shipping delivery)

    Doll of Body Woman (code: BBW), from japan, 35 cm x 20 cm, feel like the virgin of woman, very scrumptious, can vibrate and like squeezed to circulate, cannot tear, like with the woman maiden forever, bland, and soften like flesh depressing, enjoy incomparable, surely very satisfy and addictive. Price US$ 44. Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 pcs, you get Free Shipping delivery)

    Oil of Magnifier of Man Penis (code: OP3), guaranteed in 1 clock after nub with creaming Penis will be big 10 times and long 3 times bigger than size measure [of] when erection normally. If nub with creaming every day during 1 month will become permanent. [Is] made the than mixture of gecho oil, salamander, sea-horse, grow on the Ginkgo Billoba and ginseng. Ingredient from country china. 1 bottle contain 100 ml. Price US$ 24 / bottle. Money back guaranty. Warranty !!! (buy more 10 bottle, you get Free Shipping delivery)

    Sophisticated Mobile phone [of] GSM (code: HPC), applicable to watch the existence somebody anywhere he/she reside in [through/ passing] satellite from your mobile phone, can see the whosoever behaviour by then anywhere he/she reside in, can see the house and car ago grass [in] state/ town wherever reside in from your mobile phone. Can see your girlfriend outside town without he/she realize during he/she reside in outside building [of] [through/ passing] satellite from your mobile phone. Price: US$ 574, Money back guaranty. Warranty !!! Free Shipping delivery

    Sales Agent (code: SA), Searched [by] the Agent to market this Product, registering immediately. expense of Application of Member of Agent US$ 54, for the Sales of Agent [of] each; every purchasing product will get 50% off and plus of Point vacation to Hongkong and Australian.

    for the info of furthermore:
    onlinebisnisinfo@telkom.net
    http://exportimportagent.net46.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>